Watermeloen pizza

Watermeloen pizza – traktatie

Meike en ik fietsen naar huis en ik geef haar een complimentje voor haar goede lopen. Ze maakt er de laatste tijd een gewoonte van om na een paar meter aan je benen te gaan hangen en te vragen, smeken, gillen ‘tije tije’ (tillen, tillen), maar vanochtend hebben we Maartje naar school gebracht, zijn we op de terugweg nog even naar de supermarkt geweest en heeft ze alles gelopen. Ik eindig mijn positieve woorden met ‘je bent een grote …’ en ze vult zelf aan ‘… mei en ene sjampe’ (… meid en een stamper).

Stampertje

Ik dacht dat het niet echt tot haar doorgedrongen was, maar zo te horen toch wel. Meike is vanaf nu een stampertje. Dit weekend was ze jarig en nu ze een jaartje ouder is gaat ze naar een volgende groep bij onze kinderopvang, de stampertjes.

Watermeloen pizza

En wie jarig is trakteert! Het oorspronkelijke idee was één watermeloen pizza, maar toen zag ik dat er ook mini pizzadoosjes bestaan. Te leuk! Dus nu staan er 17 mini pizzadoosjes klaar met daarin heerlijk fruitige pizza puntjes.

Watermeloen pizza

Watermeloen
Blauwe bessen
Druiven
Aardbei
Muntblaadjes
Kokosrasp

Snij dunne plakken watermeloen en snij hier puntjes van. Leg de puntjes in de doosjes en garneer met blauwe besjes, stukjes druif en aardbei en maak af met gescheurde muntblaadjes en kokosrasp.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor andere (fruitige)garnering voor je watermeloen pizza.

Traktatie tip

Wil je nog een tip, deze staat ook absoluut in mijn top 3!

Socials

Recente blogs

Bezoek snel

Scroll naar boven