Over mij

Leuk dat je er bent. Ik ben Annemarie en als ik iets de moeite waard vind, dan schrijf ik erover.

Puur suggereert natuurlijk. Dit is iets wat ik nastreef, maar niet altijd naleef. Puur staat voor mij vooral voor authentiek. Als ik schrijf, dan is dit puur. Mijn ervaring. Mijn beleving. Vanuit mezelf. Aangewakkerd door een kriebel. Een sprankeling. Iets waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg of iets wat mij ontroert.

Het talent om keuzes te maken is aan mij voorbijgegaan, maar er zit een lijn in waar ik over schrijf. Het ontstaat vanuit een gevoel dat opborrelt als we als gezin onderweg zijn met onze camper. Dichtbij of ver weg. Vanuit het gevoel dat ik krijg bij opmerkingen van mijn dochters. Want ik kan dan wel schrijven, mijn dochters hebben de beste teksten. Of de blijdschap dat eten en drinken in me naar boven kan brengen. Heerlijk!

En ik probeer weleens iets uit. Zo zwem ik in de winter in buitenwater. Een blijvertje! Ook kweekte ik paddenstoelen op koffiedik. Mwah. Zoals ik al zei, als ik het de moeite waard vind, dan schrijf ik erover.

Laat je verrassen! Dat doe ik ook. Elke dag weer.

Leuk dat je er bent. Ik ben Annemarie en als ik iets de moeite waard vind, dan schrijf ik erover. Puur suggereert natuurlijk. Dit is iets wat ik nastreef, maar niet altijd naleef. Puur staat voor mij vooral voor authentiek. Als ik schrijf, dan is dit puur. Mijn ervaring. Mijn beleving. Vanuit mezelf. Aangewakkerd door een kriebel. Een sprankeling. Iets waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg of iets wat mij ontroert.

Het talent om keuzes te maken is aan mij voorbijgegaan, maar er zit een lijn in waar ik over schrijf. Het ontstaat vanuit een gevoel dat opborrelt als we als gezin onderweg zijn met onze camper. Dichtbij of ver weg. Vanuit het gevoel dat ik krijg bij opmerkingen van mijn dochters. Want ik kan dan wel schrijven, mijn dochters hebben de beste teksten. Of de blijdschap dat eten en drinken in me naar boven kan brengen. Heerlijk!

En ik probeer weleens iets uit. Zo zwem ik in de winter in buitenwater. Een blijvertje! Ook kweekte ik paddenstoelen op koffiedik. Mwah. Zoals ik al zei, als ik het de moeite waard vind, dan schrijf ik erover.

Laat je verrassen! Dat doe ik ook. Elke dag weer.

Contact

Scroll naar boven