Opruimen met plezier

Opruimen met plezier

Wauw, dat is lang geleden dat ik een kid quote schreef. Onvoorstelbaar met twee – actief – kwebbelende meiden in huis. Heerlijk! Ok, soms wil ik ze ook weleens uit zetten, maar meer dan eens laten ze me smilen en verbazen ze me met hun woordenschat, wijsheden en kinderlogica.

Dit weekend ook weer. Een pareltje en een hele ware.

De meiden zijn het speelgoed in de tuin aan het opruimen als ik Maartje, springend op de trampoline met een emmertje in haar hand, met een vragende blik aankijk waarin ik non verbaal naar haar communniceer ‘dit is geen opruimen’. Haar verbale antwoord doet me glimlachen, beseffen dat ze meer dan gelijk heeft en houdt me die welbekende spiegel voor.

‘Maar ik ben aan het opruimen met plezier’

Yes, daar is ie. Zo waar.

Socials

Recente blogs

Bezoek snel

Scroll to Top