Mango linzen salade

Dat waren gezellige Paasdagen. Twee dagen mogen aanschuiven aan goed gevulde brunch tafels. Met eerste Paasdag de vraag ook iets lekkers mee te nemen. Normaal gesproken voor mij aanleiding om iets nieuws uit te proberen, maar deze keer greep ik terug op een vertrouwd recept. We zijn namelijk ‘on a mission’. Een missie die camper heet.

We hebben het er al maanden over, maar echt concreet was het (nog) niet. Een camper kopen. Dit doe je natuurlijk ook niet zomaar. Wij niet in ieder geval. Alleen als het idee je maar niet loslaat dan is het tijd voor een plan, een zoektocht én een camper. Mission accomplished!

We kunnen niet wachten tot het moment dat we hem op onze oprit mogen verwelkomen. En al helemaal niet tot het moment dat we onze oprit met zijn viertjes – bestemming onbekend – weer verlaten. Hierover later meer, want onze belevenissen ga ik hier, naast mijn recepten, ook delen.

Om te beginnen ga ik terug naar winter 2016/2017. Toen, tijdens onze reis door Nieuw Zeeland en Australië, ons enthousiasme voor reizen met een camper begon. Binnenkort zet ik onze reisverslagen van deze reis op puurbezig.nl. Kijk er nu al naar uit om onze ‘avonturen’ weer terug te lezen en onze reis opnieuw te beleven.

En ik deel niet alleen onze belevenissen, we delen ook onze camper, want hij is te huur! We kunnen er (helaas) niet het hele jaar mee weg en willen daarom graag dat ook anderen ervan kunnen genieten. Ben benieuwd naar de belevenissen en bestemmingen van de mensen die met onze camper op pad gaan. Dit gaat ons zeker weer inspireren voor onze eigen reizen.

Oh en onze inbreng voor de Paasbrunch? Dat was deze frisse mango linzen salade. Een salade die ik vaak maak als lunchsalade voor mee naar het werk. Voor de kleintjes aan tafel had ik een poffertje met appel, aardbei en een druifje.

 

Ingrediënten

1 eetrijp mango
1 pot(je) linzen (360 gram)
250 gram doperwtjes
200 gram feta
10 gram munt
Verse spinazie

Laat de linzen en eventueel de doperwtjes uitlekken in een vergiet en spoel goed met water. Snijd de mango en feta in blokjes en de munt in reepjes en meng alle ingrediënten door elkaar. Voeg, als alle ingrediënten door elkaar gemengd zijn een paar handen verse spinazie toe.

Socials

Recente blogs

Bezoek snel

Scroll naar boven