A relaxed mind is a creative mind

‘a relaxed mind is a creative mind’ stond er op mijn thee labeltje vandaag. Precies op het moment dat ik weer ruimte voel voor mijn blog.

Onze nieuwe camper én een nieuwe baan namen een groot deel mijn ruimte in en dat was goed. Dat mijn nieuwe leven langzamerhand mijn ‘way of life’ begint te worden is nog beter. Hierdoor voel ik weer ruimte om te schrijven én in de keuken te staan omdat me dat iets geeft. Niet alleen een noodzakelijke dagelijkse maaltijd, maar ook ontspanning, inspiratie en een glimlach.

Scrollend door mijn foto’s ga ik terug naar mijn laatste werkdag van mijn vorige baan. WOW veel gebeurd. Er komt allerhande inventaris voorbij voor onze camper. Feels like ages ago. Mijn afscheidslunch bij Lyfs, Beetsterzwaag en mijn afscheidsborrel By Kees. Warme gevoelens. Bekleding van de camper aan de waslijn. Zelfde ages. Onze eerste campervakantie met deze camper. Wanneer mogen we weer? De onafgebroken verhuur van onze camper sindsdien, onverwacht! En het zomerse voorjaar. Smile!

Op mijn laatste werkdag maakte ik dadel bonbons en notenrotsjes voor mijn collega’s. Vandaag deed ik dat weer alleen nu voor mijn nieuwe collega’s. Iets met een cirkel, een goed moment om mijn blog weer op te pakken, leuk om te delen, …

En die thee labeltjes? Yogi Tea. Heerlijke thee en aan elk theezakje een korte inspirerende tekst. Dadel bonbon of notenrotsje erbij. Geniet momentje!

 

Ingrediënten

Medjoul dadels
Notenmix
Pure chocolade (minimaal 70% cacao)

Topping
Amandelschaafsel
Kokosrasp
Teff pops

Dadel bonbons
Ontpit de dadels. Verwarm vervolgens de chocolade au bain marie en doop de dadels met één kant in de chocolade. Leg de dadel weg en bestrooi gelijk met de gewenste topping. Handig om ze gelijk in een bakje te leggen dat je af kan sluiten. Zo kan je ze gelijk in de koelkast zetten om uit te harden.

Notenrotsjes
Voeg, afhankelijk van de hoeveelheid chocolade, de notenmix toe aan de overgebleven chocolade van de dadel bonbons en roer goed door. Verdeel het mengsel in ‘rotsjes’ en laat ze uitharden in de koelkast.

Socials

Recente blogs

Bezoek snel

Scroll to Top