Wrap gerookte kipfilet

Wraps met kipfilet

Uit lunchen met de boot

De sloep van mijn ouders ligt bij ons voor de deur. Oftewel op vrije, droge, dagen, varen! En dat is vandaag. Er staat een ambitieuze dagtocht op het programma mét lunchstop onderweg dus 10.00 uur, klaar om te …

‘Euhm, ik denk dat we nog niet kunnen vertrekken.’ ‘???’

Picknicklunch

Het is een elektrische sloep en we zijn hem vergeten aan de stroom te leggen. Ai. Teleurgesteld rommelen we thuis nog een beetje aan terwijl de sloep aan de stroom ligt. Zo tegen het middaguur bedenk ik me dat het nu misschien toch handiger is om aan boord te lunchen.

Lunch wraps met kipfilet en bleekselderij

Wraps heb ik altijd in huis. Ik maak een frisse lunch. Een wrap met kipfilet en bleekselderij. Heel eerlijk vind ik dat ook wel het leukst. Allemaal lekkers mee en picknicken aan boord. Aan het lekkers wat al aan boord ligt voeg ik een paar wraps toe.Voor ons wraps met kipfilet, bleekselderij, cranberries en noten. Een lekkere frisse combi. Voor de meiden doe ik er Nutella en banaan op. We hebben nog een flinke pot Nutella over van onze vakantie, dus ze boffen. Weer een dag ‘plotti’.

Plotti

Sommige woorden omarm je als gezin en daar is ‘plotti’ er één van. Meike haar verbastering van Duo Penotti, waarna alle chocoladepastavarianten ‘plotti’ heten en wij doen daar enthousiast aan mee. En Nutella – banaan? Love it.

Ca. 4 wraps met kipfilet

4 (volkoren)wraps
150 gram gerookte kipfilet
2 stengels bleekselderij
1 hand cranberries
1 hand pecannoten
2 el Griekse yoghurt

Snij de kipfilet, bleekselderij en pecannoten in kleine stukjes. Meng vervolgens alles door elkaar en verdeel het over de wraps.

Ca. 2 wraps met plots

2 (volkoren)wraps
1 banaan
2 flinke likken nutella

Halveer de banaan in de lengte. Smeer de wraps in met Nutella, leg de banaan erop en rol deze in de wrap.

Socials

Recente blogs

Bezoek snel

Scroll naar boven